Продължете към съдържанието

От момента, в който започваме нашето пътешествие заедно, до момента, в който Вашите гости се отправят към вратата и ви благодарят за невероятно изживяване, екипът на „Alexa events“ е с Вас на всяка стъпка по пътя. Гордеем се, че ставаме част от най-важните моменти във Вашия живот и успяваме да проучим всички приоритетни области, свързани с тях. Способността ни да управляваме безброй логистични детайли, докато влагаме творчески дизайн навсякъде е това, което прави нашия професионален подход едновременно различен и успешен.

Ние предлагаме както пълен обхват от организация, декорация и координация, така и всяка една услуга по отделно, за да отговорим на всички Ваши нужди.

СВАТБИ

Изживейте мечтаната сватба, като оставите всички малки и изморителни подробности на нас! Целта ни е да се чувствате като гост на своето тържество, да се забавлявате, да се усмихвате и… да се обичате! 

ЛИЧНИ ПРАЗНИЦИ

Всеки празник е специален, а ние можем да го превърнем в истинска приказка. За нас няма нищо по-важно от това, Вие да бъдете спокойни и щастливи, а ние да се погрижим всичко да бъде такова, каквото си го представяте. Рожден ден, имен ден, кръщене, погача или друг личен повод, ние сме насреща, за да изпипаме и най-малкия детайл. 

КОРПОРАТИВНИ

Фирмените събития изискват висок професионализъм за тяхната организация, тематична декорация и пунктуална координация. Можете да разчитате на нас за всичко това, както и за гладкото и безпроблемно протичане на мероприятието.