Продължете към съдържанието

Оливия и Йордан


Най-много се вълнувах да дойде момента за изнесения ритуал. Цял ден повтарях на хората около мен, колко сте талантливи и какво доверие ви имам. В действителност вие надхвърлихте очакваното от мен. Дъхът ми спря от приказната градина и невероятния салон!

Всичко беше точно така,както си го представях и исках. Dj-ят пусна красива бавна сватбена песен,когато баща ми ме извеждаше и водеше към олтара. Този момент ще го помня винаги…

Красивите ми гости насядали и вперили поглед в мен, а ние стъпваме върху най-зелената трева, към красив олтар, на които изпъкват прекрасни рози и цветя сред зеленината. Масичката за подписване така красеше и изпъкваше със своите елегантно извити крачета, беше точно място сред цялата красота.

Разплаках се по време на ритуала, заради красивата и романтична обстановка.Гостити останаха силно впечатлени и очаровани от красотата на ритуала, която нямаше да я има, ако не беше тази украса! Братовчедка ми,каза,че все едно е била в сцена от американски сватбен филм,никога не е виждала и присъствала на такова нещо. Ресторанта изглеждаше точно, както си го бях представяла! Всичко беше изключително нежно, романтично, прекрасно! Невероятно е как всичко беше в тон! Това беше сбъдната мечта! Изцяло благодарение на вас и вашия талант и усет!