Сватбена агенция „Алекса“ ще се погрижи за Вашето спокойствие при организирането на Вашия сватбен ден. Ние се ангажираме да отговорим на всички Ваши очаквания и да Ви помогнем да осъществите сватбата на мечтите си! Сватбената агенция, с която ще изберете да работите, трябва да се превърне във Ваша опора и сигурен приятел и да се погрижи за един незабравим и вълнуващ ден, изпълнен с усмивки, положителни емоции и щастие! Поради тази причина, ние Ви предлагаме не просто декорация, която допринася за настроението на сватбата, но и цялостна услуга, в която ще се погрижим всичко да върви по план, спрямо Вашите виждания и ще Ви даваме насоки и напътствия винаги, когато имате нужда от помощ и допълнителни идеи, свързани с всичко около събитието!

НАШИЯТ ЕКИП

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, when an unknown printer took a galley.

АЛЕКСАНДРА ЛЮБЕНОВА

ОСНОВАТЕЛ


BRYAN JOES

ДИЗАЙНЕР


ANGELLA MIKE

ДЕКОРАТОР


Нашата цел е да Ви накараме да се почувствате като гост на Вашето собствено събитие. За нас ще бъде удоволствие да бъдем част от следващото Ви мероприятие и да Ви помогнем да създадете спомени, които ще помните вечно!